Bet365 online fogadóirodák

bet365 online fogadóirodákA Brighton harmadik helyre emelkedett a bajnokságon, miután Anthony Knockaert, Tomer Hemed és Jamie Murphy kényelmes 3-0-os győzelmet arattak a Brentford ellen.

és ez volt az első tiszta lap az Amex Stadionban három hónapig. A Brightonnak három egyenes győzelme van, és a Knockaert egy különösen lenyűgöző előadást bet365 online fogadóirodák produkált, míg a Brentford most csak az elmúlt hét liga és kupa mérkőzését nyerte.

A meccs nyerte a Brighton első perccel a francia szélső Knockaerten keresztül.Az egykori Leicester férfi lőtt David Button jobb oldali kapusa után, miután Murphy alacsony volt a zárolása.

A középső védő, Lewis Dunk hibát mutatott Brentford középpályás Alan Judge számára, és csak a kapus David Stockdale-t tette egy bet365 online fogadóirodák szögletes lövést, hogy legyőzze.Middlesbrough felkészült arra, hogy kezelje a nyomást az őrült bajnokságban.

Knockaert ismét fenyegette a hatalmas átfutást a közepén, amely véget ért a tompított lövés előtt, mielőtt a figyelmeztető jelzés készen állna a bírónál a másik végén.

Brentford 25 perccel volt kihagyva, amikor Harlee Dean átsiklott Bruno Saltor sarkán, de Brighton két perccel később megdöntötte a patthelyzetet. Knockaert táplált Murphy-t és keresztjét , miután a bal oldali jó leosztás után az energetikai szélső lövés elfoglalta a labdát, és az bet365 online fogadóirodák alacsony lövés az első helyet hozta a klubba.

Hemed hamarosan növelte előnyét, az oldalhálózat csak a Gombot verte meg.Az izraeli csatár azonban a szünet előtt két perccel volt célpontja, Beram Kayal lefelé irányuló fejlécének első 11 gólja volt.

Albion visszavonta Bobby Zamorát a Manchester United lángoló James Wilson ellen és rövid időn belül közel kerültek a szünetben, amikor Hemed a kapu mögé ingerelt. Az egykori Sheffield United szélsőjele pocsékabb volt néhány perc múlva, amikor jó eséllyel láncolta magát. Brentford, az év fordulója óta csak egy győzelem, ismét veszélyesen élt, amikor Knockaert átsétált a bet365 online fogadóirodák keresztből Wilson.Nagyon közel kerültek a hiány csökkentéséhez, amikor Stockdale Josh McEachran és John Swift egy sarokba lendült.

Knockaert azonban közel hat percet ért el, nem tudott kapcsolatba lépni egy Murphy-keresztvel. Murphy lezárta Albion legmeggyőzőbb győzelmét 11 hónapig a második percben a leállási idő alatt, egy bal oldali befejezéssel a sarokban, miután a helyettes Andrew Crofts .

read more: Bet365 online fogadóirodák