Bet365

At vælge en bookmaker, som bliver vores grundlæggende sted at placere sportsvæddemål, er slet ikke let. Så vigtigt som mængden af odds og udvalgte kampe, er der også bookmakerens pålidelighed, teknisk assistance og proceduren for indbetaling og udbetaling af penge. Vi må indse, at vi overdrager vores penge til et selskab, der ligger langt fra vores bopæl, og samtidig må vi være helt bevidste om, at vores penge er sire, og at der sker ingen overraskelser.
Derfor faldt mit valg på Bet365. Fordi jeg er en ret mistroisk person, før jeg besluttede at indbetale et større beløb, afprøvede jeg alt personligt og ville gerne fortælle jer om mine erfaringer. En ting ad gangen.

Registreringen gik hurtigt og uden problemer. Efter indtastning af mine personlige oplysninger og e-mailadresse blev kontoen straks oprettet. Jeg var nødt til at indtaste koden sendt til min e-mail og alt var klar. Som ny spiller var jeg berettiget til en såkaldt “velkomstbonus”.

Nu måtte du bare indbetale pengene. Fra alle mulige indbetalingsmuligheder valgte jeg kreditkortet. Men der er så mange af dem, at alle vil helt sikkert finde den, der passer bedst. Efter 2 minutter havde jeg allerede pengene på min Bet365 konto. Jeg kunne begynde at oddse. Personligt er jeg mest interesseret i fodbold og hockey, men ud af nysgerrighed tjekkede jeg hvad tilbuddet også er i andre sportsgrene. Og jeg vil sige kun et ord – stort. Jeg troede aldrig, at Bet365 kunne tilbyde så meget. Jeg tænkte ikke engang, at man kan oddse på nogle sportsgrene, før jeg så det på Bet365. Jeg blev dog med min elskede fodbold. Og jeg fortryder det ikke.

Champions League spillede i disse dage, og jeg formåede at vinde et par væddemål. Tilbuddet var simpelthen gigantisk. Jeg kunne satse på antallet af mål, hjørner, gule kort, indkast, absolut alt. En anden god overraskelse. I et ord – det lykkedes mig. Jeg vandt lidt penge.
Nu var jeg i stand til at teste udbetaling af pengene fra Bet365-kontoen. Jeg var lidt usikker på denne operation. Jeg havde læst på internettet om uærlige bookmakere, hvor pengeudbetaling tager en evig tid. Derfor bestilte jeg med en vis bekymring min første udbetaling hos Bet365. Det var ikke en overraskelse for mig, da jeg blev bedt om at sende mit scannede ID og dokumentere min adresse. En sådan procedure er helt sikkert nødvendig og er et eksempel på en pålidelig tilgang til spørgsmål vedrørende sikkerhed. Jeg sendte de nødvendige scanninger og ventede på yderligere begivenheder. Og så skete der en anden god overraskelse. Allerede på den anden dag var pengene på min konto. Jeg blev virkelig overrasket over dette, og fra det øjeblik vidste jeg en ting – Bet365 alternatív link er mit sted for at oddse.

Kort sagt, efter min mening er de største fordele ved Bet365:
– absolut det bedste panel til at placere live-væddemål
– et meget stort tilbud af sportsvæddemål
– fint velkomstilbud
– hurtig udbetaling af penge

Er der nogen ulemper? Sandsynligvis ja. For eksempel et interface, der er noget, man skal lære. Men med så mange sportsmøder er det uundgåeligt. Eller til tider åbnes sider lidt langsomt. Men er det virkelig så vigtigt?