Birighitti klar til EPL-bevægelse siger Jets A-League-træner efter scoreless draw

Newcastle coach Scott Miller mener, at Mark Birighittis modenhed og A-League-klubben har målmanden klar til et potentielt træk til den engelske Premier League (EPL). Birighitti trukket fire kvalitetsbesparelser i en scoreless draw på mod Adelaide United i Hunter Stadium på fredag ​​aften for at hjælpe jetsne med at sikre et andet rent ark i denne sæson mod Adelaide.Friday Focus: Hvorfor kan ikke alle fire fodboldkoder bare komme sammen? | Paul Connolly Læs mere

Det kom bare dage efter rapporterne EPL-klubber Newcastle United og Bournemouth holdt tabs på målmanden, der vendte tilbage til Jets i denne sæson fra et låneafspilning med italiensk Serie B-klub Varese.Birighitti sagde, at han ikke havde hørt noget om EPL-interessen bortset fra medierapporter, og han var fokuseret på ikke at gentage sin fejl for to år siden, da hans formular faldt med interesse fra tysk klub Bayer Leverkusen. Han skuffede ikke mod Adelaide, der havde løvenes andel af chancerne i runde 11 matchen, men blev nægtet af in-form gloveman.Spurgt om den rygte interesse fra EPL, sagde Miller Birighitti var “klar til noget, fordi han er modnet”, og at et skridt til konkurrencen ville være en stor refleksion på jetsene.

“Hvis telefonen ringer og en Premier League-klub kommer til at ringe til Mark Birighitti, det vil være en fantastisk platform for klubben, fordi det viser, at vi demonstrerer den rigtige vej til en spiller og det rigtige miljø, “sagde Miller, som var assistent coach på Fulham .

“Og spillerne vil kun udvikle sig i det rigtige miljø. Mark Birighitti er meget vokal på en måde, at miljøet støtter hans fremgang. Endnu vigtigere støtter hans holdkammerater sin udvikling inden for holdet, og jeg synes det er afgørende.Hvis en klub ringer, er det et godt sted at arbejde, det er et godt sted at bo, Premier League er den bedste i verden. Og hvis det kommer til ham, hvad en fremragende præstation, men han er en Newcastle Jets-spiller på dette tidspunkt. “Birighitti’s præstationer var positivt i en ellers dour-skærm fra Newcastle, der var på plads fra en 4 -0 hjem tab til Melbourne City. Efter en klar start på sæsonen har jetsene ikke vundet siden en 3-2 sejr over City den 30. oktober og har kun scoret en gang i fem kampe.De har mistet koreanske Lee Ki-je til Ulsan Hyundai, og Leonardo og Daniel Mullen forbliver sidelined med skade.

Tilføjelsen til Newcastle, Ben Kantarovski og Jason Hoffman’s woes vil savne torsdag aftenens sammenstød med in-form Western Sydney efter at have hentet deres femte gule kort fra kampagnen mod Adelaide.