Da kuberne ser ud til at udøve deres spøgelser, har jeg allerede begravet min

Hvad jeg gjorde for 10 år siden, da jeg flyttede til Los Angeles, er virkelig den mest hæslige handling af forræderi tænkelig. Jeg slap Cubs og tillod mig selv at blive suget ind i den blå hvirvel af obsessiv Dodger fandom. Det er forræderi, simpelt og simpelt, og jeg kan ikke mønstre meget af et forsvar. Den værste del er, min far er ikke engang i live til at lide gennem dette. Hans hjerte gav bogstaveligt talt ud. Hvis han stadig var her, ville han sandsynligvis ikke have varet igennem, hvad der er ved at ske. Ingen at opføre geden i Chicago Cubs, når det kommer til pubindehaverens forbandelse | Richard Williams Læs mere

Det første du vil gøre er at fortælle mig, at jeg er en feje, at jeg blev syg for at miste, at jeg ikke har nogen loyalitet. Hvad med Sammy Sosa hjem løbe jage? 1998 wild card tiebreaker?Mark Grace, Kerry Wood, Ryno, Andre Dawson, Harry Caray passerer ud på sine noter, og det ene spil hvor Bill Murray spillede spillet?

Jeg voksede op en Cubs fan, sandsynligvis den eneste Cubs fan i hele byen grænser af Merced, Californien, fordi min far (også betegnet David, men mindre glad for den mere uformelle version) var. Hvorfor skulle nogen rod for Cubs i Californien? Vi er generelt munter mennesker, sønner og døtre i Disneyland og åbne veje. Merced er ikke ligefrem Hollywood. Det er en luftvåbenby befolket med pensionister, landbrugsarbejdere og folk, der troede, at de bare passerede. Alligevel er der nok solskinsoptimisme, at ideen om at juble for en flerårig taber mangler en vis appel.

Min far, selv en pensioneret luftvåben sersjant, var ikke en munter mand. Cubs var perfekte til ham.De fleste af mine livlige minder om ham er hans grousing. Han elskede at klage over, hvordan verden havde sat sig for at ødelægge ham. Præsidier, venner, slægtninge og hans egen kone var på en eller anden måde forhindret ham i at være lykkelig. “Du bliver meget lykkeligere, når jeg er død”, ville han være tilbøjelig til at sige på helt uhensigtsmæssige tider. En dag kom han ind fra at vaske bilen, så han kunne smide en telefonbog mod muren så højt som muligt. Jeg ved stadig ikke, hvorfor han gjorde det. Ingen ville fortælle mig det.

Intet var nogensinde hans skyld, heller ikke. Hvis vi ikke kunne betale regningerne, var det fordi min mor brugte for meget. Hvis bilen slog ned, skyldtes det, at sælgeren skruede os. Han var overvægtig, fordi der ikke var nok god mad i huset. Cubs har en bogstav til at overgå alle deres eksistensielle raseri og selvlidende.Min far måtte finde den metaforiske slags. Hans kærlighedsforhold med cuberne blev dannet, da han blev født i Chicago forstad til Aurora, Illinois, som er mest berømt for at være den by, hvor filmen Wayne’s World er sat. Facebook Twitter Pinterest Forfatterens mor og far i 1982. Foto: Courtesy of Dave Schilling

Mine bedsteforældre flyttede til det sydlige Californien, da min far stadig var et barn, og næsten alle tog Dodgers som deres foretrukne baseball hold, medmindre ingen fortalte mig det i årevis. Jeg ligestiller dette for at finde ud af, at du er vedtaget, eller at dine forældre faktisk er sovjetiske spioner, men værre.Du indser, at du har levet andres løgn for hele dit liv og skal tage fat i det.

I stedet for at blive valgt, accepterede jeg den modtagne visdom, at Chicago var centrum for sport univers. Til et barn i Californien var Chicago en fjern, uigenkaldelig enhed. Hvorfor skal jeg passe? Og alligevel fortsatte min far med at roote for det mindste kølige baseballhold muligt og fik mig til at gøre det til. Jeg er sikker på, at han bare ønskede, at en anden skulle være deprimeret med ham.

Det kunne siges at Royals eller Padres er mindre tiltrækkende for et barn end Cubs var i begyndelsen af ​​90’erne, men Jeg køber det ikke. Padres spiller i solrige San Diego og har en jolly, fed, skaldet mand som deres maskot. Også, ikke sove på San Diego kylling som et stort plus for en prepubescent dreng.Royals var også temmelig lam, men Kauffman Stadium var min standardstadion, da han spillede World Series Baseball for Sega Genesis. Jeg kunne bare godt lide vand springvandene, tror jeg.

Hvad er det bedste ved at være en Cubs fan? Går til Cubs spil og bliver godt og virkelig spildt i løbet af dagen. Jeg fik ikke kun lov til at drikke, før jeg var 21, jeg levede heller ikke i nærheden af ​​Wrigley Field. WGN, Cubs superstation broadcast partner, blev ikke engang tilbudt på vores kabelabonnement. Så flirtede jeg med andre hold, meget til min fars chagrin. Jægerne var nærmest geografisk. Marinerne havde Ken Griffey Jr. Og der var Dodgers, hvor min onkel og bedstemor levede. Onkel jeg aldrig så, hvem min far nægtede at tale med. Den bedstemor, min far ikke kunne stå.

“Jeg hader Dodgers.De er kåre, “siger han, når han påberåber sig hans eksistens fra Los Angeles. “De bærer sig selv som de er bedre end alle andre. De køber titler, og de har ingen respekt for spillet. “Som en ekstra smule skyld ville min mor give mig denne linje om, hvordan David Srs moster var begravet i hendes Cubs hat. Hvordan kunne jeg opgive sådan galning hengivenhed så tilfældigt? Er det endelig Chicago Cubs ‘år? Desværre foreslår statistikken ikke Læs mere

Noget brød i mig i 2003. Spil 6. Bartman. Jeg tog den virkelig dumme beslutning om at ringe til min far i den sjette inning. “Vi kan virkelig gøre det denne gang,” sagde jeg åndeløs efter at have kørt tilbage fra mit kollegium job mandning et skrivebord på biblioteket. “Giv det lidt tid,” svarede han med et varemærke terseness.Den største lektion, jeg nogensinde har lært fra min far, er at baseball ikke er sjovt.

Når smeltningen var færdig, kaldte jeg min far igen. Hans påvirkning havde ikke ændret sig meget. “De vil miste spil 7. Ingen kommer tilbage fra det, især ikke Cubs.” Jeg hang på telefonen, ikke sikker på, om jeg skulle drikke mig selv til at sove, græde eller begge dele. Den røde sox stjal vores torden et år senere og fanger hele landets hjerter på en måde, der var charmerende i starten, men blev fuldstændig ubehagelig i 2008. Som forresten bør Cubs fans være forberedt på. Hvis de vinder, bliver de troende nødt til at lære at sluge deres stolthed og ikke gribe hver eneste sjovt vågne rytter, opportunistisk berømthed og mediepundit, der pludselig opdager deres kærlighed til dit yndlingshold.Hvis du ejer et firma, der sælger Cubs-hatte i forskellige nuancer af lyserød eller grøn, skal du begynde at planlægge, at yachtkøb nu.

I 2006 kørte min far over for et hjerteanfald midt på arbejdsdagen. Min mor viste mig senere, at han simpelthen holdt op med at tage medicinen, der regulerede hans hjerteproblemer og havde forsætligt forhindret hende i at modtage visse luftvåbenpension. Han forlod også hende med titusindvis af dollars i ubetalte skatter. Hendes lønninger blev garneret i årevis, og hun sank ned i en massiv depression, der spændte vores forhold.

Jeg flyttede til LA et år efter at have begravet min far, men var forpligtet til at holde op med min Cubs fandom. Efter alt, hvem vil være fyren til at opgive tradition? Er der nogen, der begærer reaktionen hos moralistiske baseballfans, der er ivrige efter at gnide din misligholdelse i dit ansigt?Men jo mere jeg lærte om min fars skændsel fra sin familie, jo mere begyndte jeg at se hvorfor han hadede dodgers i første omgang, hvorfor når vi besøgte Los Angeles da jeg voksede op, ville han synke endnu længere ind i depression.

At elske cubterne var en måde at undslippe, for at forestille sig et andet liv. Men LA er mit liv. Jeg blev gift her, jeg købte et hus her. Jeg har boet her længere end min far nogensinde boede i Illinois. Jeg gav langsomt op med at forsøge at tvinge mig til at kæmpe for Cubs omkring samme tid, da jeg stoppede at tvinge mig selv til at se min far som noget andet end en fejlfri, trist mand fuld af trods. Når jeg roser for Dodgers denne kommende uge, redder jeg for mig selv, for mine egne valg og for den person, jeg vil være.Der vil være masser af snak om spøgelser under NLCS, men det eneste spøgelse, der betyder noget for mig, er min faders spøgelse. Jeg har allerede exorcised den ene.