Francisco Lindors hjemløb løfter indianere over Blue Jays i ALCS åbner

Alle de store sluggere og ikke engang rettet.

For Toronto Blue Jays og deres power-packed lineup var det første spil i AL Championship Series om spildte muligheder.

p> The Blue Jays havde løbere i scoring position i hver af de første fire innings, men forlod dem der, da Cleveland indianer ess Corey Kluber arbejdede ud af syltetøj.Toronto færdige 0 til 5 i disse situationer og strandet otte i alt under et 2-0 tabt fredag ​​aften. Ingen at opføre geden i Chicago Cubs, når det kommer til pub ejerens forbandelse | Richard Williams Læs mere

“Det var ikke som om vi stod overfor den gennemsnitlige Joe derude, og han kæmpede,” sagde manager John Gibbons. “Kluber er en af ​​elitkanderne i spillet.”

Francisco Lindors to-run homer i den sjette var forskellen, da Blue Jays tabte for første gang i fem kampe i denne eftersæson.

Toronto slog en seks-hitter fra Marco Estrada – holdets første komplette spil hele året.

“Jeg tror ikke, det var mangel på noget, vi gjorde,” sagde Gibbons. “Jeg har lige troet, at de slog det godt, som vi gjorde.”

Blue Jays vil forsøge at endda de bedste sju serier lørdag, når 20-spil vinder JA Happ starter mod Josh Tomlin.

Toronto ledede alle playoff hold ved at ramme .478 med løbere i scoringsposition under Divisionsserien efter at have manglet den slags produktion i den regulære sæson.Blue Jays battede .249 med RISP i år, som var 24 i de store.

I løbet af de sidste otte regulære sæsonspil var Blue Jays 13 for 66 (.197) med en dobbelte i dem situationer. De kunne ikke flytte løbere forbi anden base på fredag ​​heller, strømmede seks i de første fire innings.

Deres bedste chance kom i den første inning, da Josh Donaldson udpeget med en ud og gik til tredje på en dobbelt af Edwin Encarnacion. Kluber slog derefter Jose Bautista ud og fik Russell Martin til at svage til første gang.

I det andet målte Devon Travis til et indbydende dobbeltspil med to på.Martin whiffed for at afslutte en trussel med to på tredje.

“Du har altid dit arbejde skåret ud til dig, når Kluber er derude,” sagde Martin. “Selv med mænd i scoring position, hvis han laver sine baner, er han i stand til at slå nogen ud.Selvfølgelig havde vi vores chancer, vi kom bare ikke igennem. “

Toronto satte også løbere i fjerde, sjette og ottende, men kunne ikke få nogen til at gå forbi anden base.

I den ottende gav reliever Andrew Miller op en enkelt til Donaldson, men slog derefter hjertet af Blue Jays ‘ordre: Encarnacion, Bautista og Martin. “Jeg lavede nogle fejl tidligt, og de kunne udnytte dem med base hits, “sagde kluber. “Men det forsøger virkelig at holde fast i samme tilgang – gå foran dem og læg dem i defensive tæller, så de er ikke nøglehulende en tonehøjde.”

Kluber slog ud seks mens de spredte seks hits over 6 1/3 innings.Cody Allen slog den niende til en redning.

“Kluber er ret godt, det er alt, jeg ved,” sagde Gibbons. “Han har nok den bedste højrehåndskugle i spillet. Og han holdt os ærlige med nok fastballs. Og han har den knivskarpe, der er svært at gøre noget med. En stor strikeout tonehøjde for ham. Han har meget svag kontakt til dem. “

Kluber er 2-0 denne efterseason med 13 strejker i 13 1/3 shutout innings.

” Hvis du er en fan af pitching det var et drømmespil for dig, “sagde gibbons. “Vi fik nogle fyre på basen tidligt, mange af innings, vi kunne ikke få det store hit. Lindor fik det store hit. “