Socceroos modstandere Unibet ‘fortjener’ World Cup stedet, siger coach

De Forenede Arabiske Emirater sætter ikke Socceroos på en piedestal forud for deres VM-kvalifikation, idet de tror, ​​at de fortjener et sted i 2018-turneringen.

De to lande Unibet kolliderer i Abu Dhabi tirsdag aften (1.30 am onsdag morgen AEST) i et møde mellem tidlige asiatiske pacesettere på vejen til Rusland.

UAE hævdede en fantastisk 2-1 vundag-sejr over Japan, men er faste underdogs for dette møde, en position forstærket af Socceroos træner Ange Postecoglou, der hævdede, at de ville være “lidt frygtede” for de asiatiske mestere Australia.Socceroos ‘vinder over Irak lærerige Unibet både fremskridt og løbende mangler Læs mere

Taler mandag, UAE boss Mahdi Ali var ikke ved at bide tilbage på den anklage.

“Dette er hans mening, og jeg respekterer det…men UAE har spillet lang tid sammen med denne gruppe, “sagde han.

” Vi har arbejdet i lang tid for at skabe en identitet for dette hold, og jeg tror, ​​vi har en identitet.

“Vi ved, hvad vi har brug for fra spillet i Unibet morgen, og vi vil se Inshallah, hvordan det vil gå.” Gulfnationen fik opmærksomheden fra fodboldverdenen med deres succes i Tokyo, og Ali sagde, at det var hans overbevisning, at de ville slå favoritter Australien og Japan til en af ​​de to verdensmesterskabspladser, der tilbydes fra seks holdet.

“Vores første gang at kvalificere sig til en VM var 1990 (og) siden den dato har UAE arbejdet meget hårdt for at kvalificere sig til anden gang, “sagde han.

” Denne gang har vi en meget god chance, og vi har et meget Unibet godt team.Jeg tror, ​​at UAE fortjener at kvalificere sig til VM. ”

Han downplayede forslag om, at det stiflende vejr ville være et løft til hjemmeholdet.

” Det er ikke en fordel, vejret vil være for begge hold, “sagde han.

” Holdet er meget velforberedt.Hvem har viljen til at vinde i kampen og kæmper i spillet, der giver resultatet til sidst. ”

Samtidig vil Postecoglou give kaptajn Mile Jedinak til sidste øjeblik for at bevise hans egnethed, Efter en skade, der kunne se forsvarsmanden Matthew Spiranovic, laver et Unibet efterlengtet tilbagevenden. Den australske kaptajn har ikke trænet siden at røre i Abu Dhabi i lørdag og er i alvorlig tvivl om kampen.

Lejren har ikke givet detaljer om skaden, men Jedinak beskrev det som en banke fra torsdag aftenens 2-0 sejr over Irak.

Postecoglou har indtil to timer før kickoff til at sende sin squad til UAE matchen og fortalte reportere, at han ville træffe beslutningen ned til wire.Free billetter tilbydes til Socceroos ‘World Cup kvalifikation mod UAE Læs mere

“Vi giver ham enhver chance for at komme sig og se om Unibet han er tilgængelig på kampdagen, “sagde han.

” Når vi er i lejr, forstår vi ting, der sker endda på spildagen, hvor vi skal chan ge linjen op.Det er sket i fortiden, og ingen er endda bekendt med det.

“Vi håber, at han bliver ok, men hvis han ikke er så, kan vi få nogen til at gøre jobbet. “Mark Milligan er den oplagte kandidat til at udfylde Jedinaks støvler i defensiv midtbane, der skifter frem efter at han er blevet brugt effektivt til forsvar mod Irak.

Det ville fjerne vejen for Spiranovic at tage op for et sted i forsvarets hjerte, den rolle han spillede på verdensmesterskabet i 2014 og 2015 asiatiske cupen. Den 28-årige sagde, at han var ivrig efter at sætte en Socceroos-skjorte tilbage, idet han sidst havde Unibet España spillede til landsholdet i sidste oktober 2-0 tap til Jordan.

“Det er dejligt at være her fit og sund,” sagde han.

Postecoglou – hvem tæller udvælgelsesoverraskelser som hans stock-in-trade – kunne også smide Jackson Irvine i Jedinaks rolle, eller sætte Aaron Mooy eller Massimo Luongo mere dybt.

Alle tre spiller som sidder midtbanespillere for deres engelske Championship-klubber.