Unibet bonus – startbonus til nye spillere

Enhver ny bruger af Unibet bookmaker kan regne med en meget attraktiv velkomstbonus, en af de bedste, som på nuværende tidspunkt tilbydes i bookmakervæddemål-verden. Funktionsprincippet for Unibet bonus er meget enkelt. Du placerer dit første væddemål. Hvis dettte viser sig vundet, kan du glæde dig. Du har vundet med bookmakeren og kan placere en udbetalingsordre med det samme.

Taber du dog dit første væddemål, vil Unibet bookmaker tilbagebetale hele beløbet. Det er en såkaldt Unibet “cash back” bonus.

De penge, der vindes ved efterfølgende væddemål, kan dog først udbetales, hvis visse betingelser er opfyldt. Du skal nemlig placere det beløb, som du har modtaget i bonus, seks gange til en kurs på mindst 1,40. Sammenlignet med andre bookmakere er betingelserne meget gunstige. Jeg har flere gange set, at en bonus skulle omsættes 12 gange. Det er lidt for meget.

Unibet 100% bonus – registrering
Læs her hvordan du får din Unibet bonus

– registrer dig hos Unibet her
– Sørg for, at rubrikken „Jeg vil gerne modtage oplysninger om tilbud, bonusser, nyheder og salgsfremmeindsatser” i registreringsformularen er afkrydset
– foretag din første indbetaling
– placer dit første væddemål
– hvis det placerede væddemål viser sig tabt, vil Unibet tilbagebetale 100% af dit første væddemål.

Det er vigtigt, at det første væddemål kan placeres både på pre-matchkurser og som livevæddemål.

Vores udtalelser om Unibet bonus: attraktiv bonus, gennemskuelige og gode betingelser. Den store fordel er fremragende vilkår for omsætning af “bonuspenge – netop kun 6 x @1,40.
Vi kan altså ikke gøre andet end at opfordre dig til benyttelse af Unibet-bonusser og ønske dig, at du ofte placerer udbetalingsordrer.

Vi anbefaler også at bruge Energybet bonus bookmakers mobilapplikation. Ligesom Unibet-applikationen er den meget nem at bruge og vil ikke forårsage nogen problemer