Unibet – indbetalinger og udbetalinger

unibet payment Tilbuddet for Unibet bookmaker er designet således, at enhver spiller, uanset i hvilket land, kan finde den mest bekvemme og sikre måde, hvorpå pengene kan indbetales og udbetales. Indbetalinger kan altså foretages med kredit- og debetkort. Ved indbetaling med kreditkort skal du dog huske, at evt. udbetaling af midler kun kan finde sted på samme kort, hvormed du har foretaget indbetaling. Der er ingen undtagelser fra denne regel.

Bortset fra kreditkort er den anden mest bekvemme metode til indbetaling og udbetaling af penge i Unibet brug af internetporteføjer, såsom Skrill og Neteller.

Dette er ikke kun den absolut hurtigste måde at indbetale penge på, men også den hurtigste metode til at placere de vundne penge på vores konto. Det sker meget sjældent, at en udbetalingsordre ikke bliver gennemført i løbet af et par timer. En gang imellem bliver pengene indsat på din konto efter blot et par minutter.

Unibet 100% bonus – registrering
Man kan roligt sige, at Unibet har indtaget førerpositionen blandt de mange internetbookmakere med hensyn til udbetalingshastigheden.

Selvfølgelig er der også hurtige bankoverførsler og traditionelle pengeoverførsler til rådighed. Udbetaling af midlerne til en bankkonto tager dog som regel 2-3 arbejdsdage. Dette skyldes ekspeditionstiden på bankformidlernes side. Og som vi alle ved, har banker altid en masse tid.

Måske er det, hvorvidt pengene bliver indsat på kontoen et par minutter tidligere el. et par minutter senere, ikke det vigtigste. Det vigtigste er dog, at Unibet er et absolut troværdigt firma. Indbetaler du dine penge her, behøver du overhovedet ikke at bekymre dig om deres sikkerhed samt transaktionssikkerheden. Unibet har opnået alle mulige sikkerhedscertifikater. Desuden kan man helt sikkert aldrig kalde unibet bookmaker upålidelig. Har du vundet penge, kan du være fuldstændig sikker på, at de bliver indsat på din konto inden for den frist, som er fastsat for denne udbetalingsmåde.