Unibet spillere hævder bestikkelse over Canada World Cup kvalifikation

El Salvador-spillere hævder, at de har fået tilbudt økonomiske incitamenter til at vinde, tegne eller undgå et stort nederlag i tirsdagens World Cup 2018-kvalifikation mod Canada, der starter kl. 3:00.

Et tungt nederlag for El Salvador i Vancouver kunne forhindre deres naboer Honduras fra at gå videre til den endelige fase af Concacaf, der Unibet kvalificerede sig til verdensmesterskabet i 2018 i Rusland. Kendskab: har fodbold nogensinde startet en krig?

Honduras ser sandsynligvis fremad, men Canada kan røre dem om målforskel, hvis de løber op en stor scoring mod El Salvador og Honduras taber til Gruppe One-ledere Mexico på Aztec-stadion.El Salvador er bunden af ​​gruppen med to punkter fra en mulig 15.

Nyhederne om den påståede bestikkelse vil ikke hjælpe relationerne mellem El Salvador og Honduras, som har været langt fra Unibet harmoniske på fodboldbanen.Centralamerika-nationerne kender krigsfuldt i 1969 efter en rancorøs top-of-three World Cup-serie.

El Salvador-kaptajnen Nelson Bonilla sagde i en pre-match-nyhedskonference i Vancouver mandags at en salvadoransk forretningsmand havde kontaktet spillerne med tilbuddet i sidste weekend.

Bonilla spillede et bånd af 10 minutters samtalen, hvor manden lovede varierende mængder penge afhængigt af resultatet og spilletid spillet af hver spiller , fra $ 30 pr. minut til en sejr til $ 10 pr. minut i et 1-0 nederlag.

“I forhold til det vi hørte, vil vi gøre det klart, at vi er imod Unibet Brasil noget af denne art” Sagde bonilla “Vi ønsker at være gennemsigtig over alt, hvad der er sket med landsholdet.”

Den salvadoranske avis La Prensa Gráfica hedde forretningsmanden som Ricardo Padilla og citerede ham og sagde, at han troede, at der ikke var noget galt med tilbuddet da han ikke bad spillerne om at kaste spillet.

“Lad dem undersøge, jeg er ikke bekymret,” fortalte han papiret. “De, der vil se det som noget dårligt, kan se det på den måde og de, der vil se det Unibet som noget godt, så de kan.”

Den kortvarige konflikt mellem El Salvador og Honduras i 1969 havde brugt i flere måneder, men vrede scener under kampene førte til grænsekonflikter, hvor hundredvis af mennesker blev dræbt i det såkaldte “fodboldkrig”.